Over mij

Volgens RunKeeper ben ik al sinds 2013 lid, maar hoe ik er precies terecht ben gekomen, weet ik niet meer. Het enige wat ik nog wel weet, is dat de Singelloop in Breda er mee te maken had. In die tijd werkte ik namelijk nog bij E-sites in diezelfde stad en men wilde met een kleine afvaardiging deelnemen.

Dit bleek uiteindelijk een té grote uitdaging te zijn, waarna ik in aanraking kwam met Start To Run van Evy Gruyaert. Toen had ik nog nooit van haar gehoord, maar volgens mij is bijna elke hardloper wel met haar in aanraking geweest.

Dit ben ik!
Dit ben ik!

Dat gold ook voor mij, want volgens RunKeeper liep ik op begin april 2014 voor het eerst met deze Belgische trainster op mijn iPod. Na de eerste training was ze “fier op mij”, wat voor voldoende motivatie zorgde om door te gaan. Aan de Singelloop heb ik uiteindelijk niet meer meegedaan, want op dat moment waren lange afstanden nog een “ver van mijn bed”-show.

Na jarenlange training heb ik aan verschillende races meegelopen. Denk aan de 5 Mijl van Tilburg, de Tilburg Ten Miles en de Warandeloop. Van al deze deelnames heb ik medailles aan de muur hangen. En uiteraard ben ik daar enorm trots op. Ook liep ik ook nog een aantal races voor het goede doel. De Trappistenloop in Berkel-Enschot (voor Oeganda) en de Verbeeten Challenge (voor KWF Kankerbestrijding) zijn hier mooie voorbeelden van.

Maar nu heb ik een doel, waarvan ik nooit dacht dat ik het zou halen. Op 9 oktober 2022 wordt in Eindhoven de marathon gelopen. Daarom wil ik graag de halve marathon gaan uitlopen. Alle vorderingen kun je op deze website volgen!