Halve Marathon Eindhoven; I’m Coming

De inschrijving voor de halve marathon van Eindhoven is een feit! Daarmee kan de voorbereiding op “mijn allereerste” nu echt van start gaan.

Inschrijving gestart

Op 18 mei verscheen het volgende bericht van de organisatie van de Marathon van Eindhoven op Twitter:

Mijn vriendin had daarover ook al een e-mail ontvangen en stuurde het me door. Op die dag waren er echter andere belangrijke zaken, dus ik besloot mijn definitieve inschrijving nog even uit te stellen. Toen we op een terras in de zon zaten, bleef ik echter maar denken aan de halve marathon in Eindhoven.

Dus uiteindelijk besloot ik toch om de inschrijving onder toeziend oog van mijn vriendin te doen. Naast mijn inschrijving voor de halve marathon heb ik mezelf ook een shirt cadeau gedaan. Natuurlijk levert deelname een medaille op, maar toen dacht ik bij mezelf; het is mijn allereerste halve marathon, dus nu mag ik even gek doen.

Nooit gedacht het te doen

Toen ik bijna tien jaar geleden begon met hardlopen, was een halve marathon een “ver van mijn bed”-show. Ik was destijds al blij, dat ik het voor elkaar kreeg om met Evy Gruyaert een training voor 5 kilometer af te ronden. Maar naar verloop van tijd ging het – los van wat blessures – steeds beter, waardoor ik nu uiteindelijk de keuze heb gemaakt om mezelf in te schrijven voor dit fantastische evenement.

Hotspots in Eindhoven

Een goede voorbereiding

Uiteraard loop je een (halve) marathon niet zonder goede training, dus ik ben al een tijdje bezig om mijn 10 kilometer op een acceptabel niveau te krijgen. En ik kan zeggen; dat is me zeker wel gelukt! Over drie weken gaat het dan echt beginnen. Dan start ik met coach Greg McMillan van Garmin aan de training voor de halve marathon.

Ik ben dan ook superblij en kan niet wachten tot 9 oktober 14:00 uur! Want dan valt het startschot voor mijn allereerste halve marathon in – de stad van mijn cluppie PSV – Eindhoven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *